Om området

Der er masser af aktiviteter i og omkring Løkken. Uanset om du er ung eller gammel om i er få eller mange afsted, er det helt sikkert, at der kan findes noget at give sig til hvis luksushusets aktiviteter ikke tilfredsstiller store som små ;)

kort-loekken

På stranden, der ligger i gå afstand ( under 900 meter i fugleflugts linie) kan man udfordre sig selv og familien med masser af af aktiviteter med vind og hav. Prøv f eks. surfing eller måske drageflyvning for de modige. Så er der noget helt specielt at fortælle om og huske fra turen.

På nogle af Bunkerne ved stranden kan der prøves bouldering, altså klatring. Der er desuden masser af indendørs aktiviteter som internet cafe, bowling, go-kart, laser games.

Du kan undersøge områdets spisesteder, aktiviteter, attraktioner, og wellness nærmere ved at klikke på område fanebladende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>