Kategoriarkiv: natur oplevelser

Naturens opladende kræfter mærkes ved havet

Er du til et aktivt liv i naturen, kan et stort luksus sommerhus virke som det forkerte valg.

Men faktisk ligger alle de store luksus sommerhuse, som luksushuse lejer ud fra den midtjyske ‘muld’ ( de holder til i Viborg), klods op af havet, og smukke natur områder.

De har sørget for at placere deres klynger af luksus sommerhuse, tæt på områder hvor der er noget for enhver smag.2013-02-03 10.59.59

Den er absolut mulighed for at opleve naturens ro og fred, Vesterhavets brusen, så man kan få stresset af og komme fuldt opladt med energi tilbage til hverdagen.

Luksushuse’s sommerhuse er meget ensartede i indretning og kvalitet, og de byder alle på alt hvad man kan ønske sig i et sommerhus.

Luksus sommerhusene er lavet til aktive familier, og venner der tager ud og oplever naturens herlige oplevelser, for bagefter at slappe af i saunaen, eller boble badet.

Rednings stationen ved Lønstrup

rednings stationen ved lønstrup

Lønstrup var blandt af de første steder i Danmark som fik et organiseret redningsvæsen, i 1851. Man fik bla. en redningsbåd bygget i København. Imellem 1851 og 1996 har redningsmandskabet i Lønstrup været med til at redde 260 mennesker. Farvandsvæsenet nedlagde i 1996 Lønstrup redningsstation og overførte aktiviter til Hirtshals Redningsstation.

kystsikring ved lønstrup

Se film fra Lønstrup strand her

Læs mere om redningsstationen i Lønstrup nordjylland