Naturens opladende kræfter mærkes ved havet

Er du til et aktivt liv i naturen, kan et stort luksus sommerhus virke som det forkerte valg.

Men faktisk ligger alle de store luksus sommerhuse, som luksushuse lejer ud fra den midtjyske ‘muld’ ( de holder til i Viborg), klods op af havet, og smukke natur områder.

De har sørget for at placere deres klynger af luksus sommerhuse, tæt på områder hvor der er noget for enhver smag.2013-02-03 10.59.59

Den er absolut mulighed for at opleve naturens ro og fred, Vesterhavets brusen, så man kan få stresset af og komme fuldt opladt med energi tilbage til hverdagen.

Luksushuse’s sommerhuse er meget ensartede i indretning og kvalitet, og de byder alle på alt hvad man kan ønske sig i et sommerhus.

Luksus sommerhusene er lavet til aktive familier, og venner der tager ud og oplever naturens herlige oplevelser, for bagefter at slappe af i saunaen, eller boble badet.

påskeferie i luksus sommerhuse

Påskeferie med dejlig varm swimmingpool i eget badeland, med ca. 30 graders varme er muligt her i Danmark, for så lidt som 300 kr pr. person for en weekend. Eller hvad med 600 kr pr person for en hel uge, det er virkeligt billigt ;)

få varme i påskeferien med brændeovnen i luksussommerhus

Det er ikke kun Lalandia der byder på luksuriøse lune omgivelser, en tur i store luksus sommerhuse med aktivitets rum og poolrum, byder på samme lækre forsmag på sommerens varme.

Luksus sommerhusene har sauna, spa, pool med rutschebane, hvor i kan konkurrere om hvem der laver den største ‘vand bombe i poolen’.

Luksus sommerhusene er alle sammen vildt godt udstyret med alt køkken faciliteter.

Er i vilde med at male påskeæg, er der masser af plads til dette ved det store familie bord.

Sommerhusene byder det Danske forår indenfor gennem terrassen og de store vinduer, til jeres helt eget feriehus, det kan gøre påskeferien til en helt speciel og uforglemmelig oplevelse for alle deltagere

Action house løkken

Et ophold i luksus sommerhus i Nordjylland kan bruges til et besøg i Løkken action og fun house.

Action house har eksempelvis en fuldautomatisk bowlingbane til børn. Der er lasergame hvor der er plads til maks. 30 personer med 6 forskellige farver hold på samme tid. Stedet har indendørs paintball (softball typen), Der er et fint legeland med en legezone for de mindste børn.

Løkken action og fun house ligger i udkanten af Løkken og byder på mange aktiviteter:

  • Gokart
  • Bowling
  • Lasergame
  • Paintball
  • Laserhunt
  • Skydesimulator
  • Legeland
  • Spisning

fun house med aktiviter

Til børnefødselsdags barnet ( og dets forældre) har Action House et kombineret tilbud med action og spisning i restauranten, Der er plads til op til 600 personer i restaurent

I forbindelse med Action House ligger også et af nordens største diskoteker ‘New York’, med indretning inspireret af storbyen i USA. Der er bl.a. en model af frihedsgudinden, en helikopter i loftet og en af de kendte yellow caps stikker ud af væggen. I sommerperioden afholder diskoteket flere koncerter, Skum parti’es og den kendte kåring af Miss Løkken.

se mere her: http://www.actionhouse.dk/

mange aktiviteter i centret