skagens historie 8 af 8

Skagens historie fortsætter, og fortsætter sit  mondæne og pompøse liv på toppen af danmark.

Skagen Havn, og fiskeri er stadig en vigtig livsnerven i Skagen. Det meste af skawboernes indkomst kommer fra havnen og fra fiskeri. Nye generationer tager over, og  havnen er igen blevet udvidet.

Danmarks største fiskerihavn ligger i Skagen på toppen af Danmark. Skagen har den største silde fabrik og verdens største fiskemel’s & fiskeolie fabrik. På Skagen havn er der en del arbejdspladser. Karstensens skibsværft vokser, og der opstår andre arbejdspladser omkring havnen og det maritime miljø.besøg skagen havn på ferie i skagen

Om sommeren er de inderste havne bassiner fyldt op med lystsejlere og syder af liv, som under sydens sol. En varm dag midt på sommeren kan der være 40-55000 gæster i og rundt omkring i byen samt på grenen.

Idag bor der ca.  8000 fastboende i Skagen. Skagen besøges hvert år af ca. 2 millioner turister, som hvert år får besøg af 2 mio. gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>