poul eeg camping skagen

Poul Eeg Camping i Skagen, er Danmarks nordligste campingplads.

Poul Eeg Camping er præget af fred og ro, og med 750 meter til stranden ved det sorte vippefyr, er der lagt op til badeferie. Der er ca. 1 ½ km til skagen havn fra poul eeg camping.

Poul eeg camping har mere end 420 enheder og samt 10 udlejnings campingvognevogne. Camping pladsen er hele 97.000 m2 stor, og der er en hel del mere luft omkring telte og campingvogne end på grenen camping.Der er tæt beplantning på og omkring camping pladsen, så der er læ og basis for en sol ferie.

Til børnene er der to legepladser, der er hoppepuder og mooncars, klatrevæg og boldbaner.

På En god ‘gammel’ plads med masser af plads til alle forskellige typer af campister.

Det er en plads hvor mange familier kommer tilbage år efter år. Alt er velholdt, rent og pænt.
Både Børn og voksne er glade for Poul Eeg`s camping. Pladsen ligger på Nordstrand Batterivej. Allerede ved ud kørslen fra pladsen har du udsigt til en af de store kendte turist attraktioner ‘det hvide fyr’.

På Poul Egg’s camping er der en god stemning, og det er en rolig plads, trods en stor variation af både familier og unge på camping med ‘fest og farver’. Hos børnefamilierne kan forældre slappe af og nyde roen, imens børnene bruger energien på legepladsen. Eller måske går alle den korte tur til Skagens mest ‘prominente’ strand ved vippefyret.

Campingpladsen har 420 pladser spredt ud over et areal på 90.000m²

Der er træer og buske, de senere år (efter pladsen har skiftet ejere) er der dog blevet tyndet en del ud i beplantningen.

Sådan finder du Poul Egg camping:

Du Kører på hovedvej 40 fra Frederikshavn mod nord til skagen.
Følg ’40’ gennem Skagen by i retning mod Grenen.

Nord for Skagen by, ved det Hvide Fyr, skal i dreje til venstre mod Nordstrand ned ad nordstrand batterivej, ca 300 m nede ad denne vej ligger Poul Eeg Camping til venstre. Det er nummer 21.

Poul Eeg Camping

Nordstrand Batterivej 21

Dk-9990 Skagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>