velkommen

fiske restaurantionerne på havnen i skagen god mad til turister

Skagen er et skønt sted med alt hvad hjertet kan begære af såvel natur som kultur oplevelser. På Skagen havn bugner det med kulinariske oplevelser i Skagen’s mange restaurationer. Skagen byder på dejlig natur, en fantastisk historie, masser af solskinstimer og et hav af aktiviteter for både store og små. PÅ Skagen turistbureau kan der findes informationer om attraktioner, om overnatningsmuligheder i Skagen, om ferie ophold på Skagen eller måske et weekendophold i Skagen. Desuden har området en stor mængde udlejnings sommerhuse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>